وي کسب رتبه نخست نظارت بر اماکن گردشگري و جذب گردشگر خارجي در سال 90 توسط آذربايجان شرقي را نشانه حرکت جمعي و برنامهريزي و اهتمام سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان خواند و گفت: گردشگري در افق توسعه شهرستان مراغه با توجه به زمينههاي موجود، اصليترين رکن پس از کشاورزي به شمار ميرود.
صادقي اصل با اشاره به رشد گردشگري سلامت در اين شهرستان يادآور شد: با سرمايه گذاريهاي خوبي که در زمينه پزشکي و درماني صورت گرفته، شهرستان مراغه قابليت تبديل شدن به قطب گردشگري سلامت در کشور را دارد.
فرماندار ويژه شهرستان مراغه خاطرنشان کرد: هم اکنون طرح راهاندازي دهکده سلامت در شهرستان مراغه در دست اجراست که با توجه و نگاه ويژه سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان ميتواند در آينده نزديک نگاه گردشگران را به سوي خود معطوف کند.
صادقي اصل تشريح کرد: دهکده سلامت دهکدهاي باغي همراه امکانات ورزشي است که ميتواند فصل گردشگري آذربايجان شرقي را از تابستان و تعطيلات نوروزي به فصول زمستان و پاييز نيز منتقل کند.
وي همچنين خواستار معرفي ظرفيتهاي گردشگري و تاريخي شهرستان مراغه در سطح رسانه ملي شد تا افکار عمومي با جاذبههاي بينظير اين شهرستان بيش از پيش آشنا شوند.
جلسه گروه کاري گردشگري شهرستان مراغه با حضور فرماندار ويژه اين شهرستان، نماينده مراغه و عجب شير در مجلس، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان و جمعي از سرمايه گذاران اين شهرستان برگزار شد.
ص/124
انتهای پیام/